Livet hos oss

6 månader

Jag har fortfarande svårt för att ta in att jag är mamma. Ordet känns så främmande på något vis. I början så var lillan liksom bara ett barn jag skulle ta hand om, hon var bara där. Men det är ju fantastiskt, och vi gör ett fantastiskt jobb om jag får säga det själv. Vi fick så mycket ros på senaste BVC besöket, och det känns ju ändå bra när det är ena första barn, för vad tusan vet vi liksom. Mat, sömn och massa kärlek. Massa massa kärlek.

Men ja igår blev lillan 6 månader. Vad hände där? Vår älskade lilla glada tjej. Sover och skrattar sig igenom livet so far. Mammahjärtat svämmar över av kärlek när jag hör henne skratta, världens mest fantastiska skratt.

Känns så overkligt att vi för sex månader sen var på sjukhuset. Efter en helvetes graviditet och 21 timmars förlossning så var hon äntligen här. Jag var helt borta, levde inte i min egen kropp, men det är en annan historia. Detta är om lillan. Vår älskade tjej.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats