Livet hos oss

Underbara helg

Världens sämsta uppdatering. Men så blir det ibland. Mest troligt alldeles för ofta. Efter att ha varit superduktig med maten och träning den senaste tiden har vågen svarat, också fyllde jag år i torsdags och har ätit konstant var dag. Choklad verkar vara en populär födelsedagspresent med. Men men! Nya tag imorgon. Jag vet att jag kan, så ger inte upp så lätt.

Har stormat hela helgen så har knappt kunnat lämna huset. Familjetid i massor. Älskar att hänga med mina älsklingar. Världens bästa är de. Idag lagade vi vårrullar, tar sin lilla tid att hacka och förbereda men det är ju SÅ VÄRT. Så gott. Jag är uppväxt i en familj där maten är så ”enkel som möjligt”, men man inser ju att hemlagat tar inte alltid så mycket mer tid och det är ju så mycket godare. Mitt matintresse har ju ökat så mycket sen man fick sitt ”egna kök”.

Fick till världens godaste liten tårta i fredags på mitt födelsedags fika med. Robert hade hittat ett recept med en citronpaj så vi gav oss i kast med den. Fick topp betyg!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats