Livet hos oss

Födelsedagsgrisen

Höll på att skriva ”trevlig lördag” men det är ju bara fredag!! Så skönt haha. Hade en fantastiskt födelsedag igår, så glad! Förra året var nog mitt livs värsta födelsedag så det var väl inte så svårt att toppa. Fortfarande vänner som glömt bort mig men de kan ju ta sig 🙃

Jag och lillan var först på ett besök hos läkaren för 6-månaders kontroll och allting såg fint ut. Sen var det en timmes bilfärd mot stan och mys. Även om de är mest full igång konstant när man är iväg själv med lilla fröken hehe.

Kvällen spenderades med mina alldeles egna små älsklingar och massa överraskningar. Hur bra? Fick present från min bästa kompis och började verkligen gråta så mycket. Dels för att presenten var ju så fin, men också för att det suger så mycket att bo så långt bort från alla. Men ändå så tacksam ❤️

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats