Livet hos oss

Lilla loppan

Två långa dagar med övertid för sambon. Inte fullt taggad på att veta att det är såhär veckorna kommer se ut framöver. Känner mig så dum som inte klarar av detta då vi bor på ett ställe där männen ofta är ute och fiskar i 4-6 veckor, och mammorna hemma med barnen. Men alla har väl sig egen vardag. Har inte direkt så många vänner här heller eller min familj som kan hjälpa till, så blir ju 100% jag. Hade aldrig börjat träffa en människa som var borta så mycket, och vet att Robert själv har tyckt det varit jobbigt dessa två dagar, att åka innan lillan vaknar och komma hem när hon ska sova. Glad för all tid vi får samman, lillan växer sååå fort.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats